Spuitkurk als gevelbekleding: kosten en prijs per vierkante meter
16536
page-template-default,page,page-id-16536,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-14.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Spuitkurk Gevel: Eigenschappen, Mogelijkheden, Onderhoud

Wat is spuitkurk

Spuitkurk is de nieuwste evolutie van gekleurde afwerkingen: het is geen gewone verf, maar een echte beschermende coating die werkt als een tweede huid. Het decoreert, draagt effectief bij aan de thermische en akoestische isolatie van muren, behoudt het ademend vermogen van muren, het beschermt tegen waterinfiltratie en het vermijdt scheuren en laesies. Samen met de bovengenoemde eigenschappen is het een duurzame en langdurige oplossing voor jaren.

Meer informatie over spuitkurk als gevelbekleding op www.gevelreinigingen.be

Spuitkurk is een gekleurde afwerkingslaag, geformuleerd met 100% acrylharsen op waterbasis en zuiver korrelig kurk, met geselecteerd en gecontroleerd granulomere. Kurk is een natuurlijk materiaal, snel hernieuwbaar en absoluut niet gevaarlijk voor het milieu of de menselijke gezondheid. Een enkelvoudig en gebruiksklaar product, beschikbaar in vele verschillende kleuren, snel en eenvoudig aan te brengen, dat elke soort gevel, wand of vloer op een slimme, elegante en praktische manier beschermt en verfraait.

KURK-VERDEDIGING THERMISCHE DECORATIE

Onze thermische decoratie bestaat uit uitwendige kurkspray en binnenkurkontwerpen. We hebben een reeks van sprays die milieuvriendelijk en gemakkelijk te gebruiken zijn. Er zijn nog veel meer voordelen van het gebruik van kurksprays in plaats van traditionele verven voor de structuren.

KURK-VERDEDIGINGSKURKSPRAY

Buitenkant kurkspray heeft een superieure kleur afwerking. Deze sprays zijn ecologisch bereid met harsen op waterbasis en nauwkeurig geselecteerde kurk. Dit zijn ademende sprays en hebben voordelen van thermische isolatie. Deze sprays zouden bestand zijn tegen extreme hitte en extreme koude temperaturen en houden het huis of kantoor op een geschikte temperatuur.

De kurken buitensprays zijn ademend en ook geluidsabsorberend. U hoeft zich geen zorgen te maken over zaken als echo en extra geluidsproductie als u deze sprays eenmaal op uw muren heeft staan. De kurksprays zijn ook waterbestendig en zouden niet verbleken of verbleken met watercontacten. Dit maakt ze geschikt voor binnen- en buitenmuren in gelijke mate. Het is een unieke en mooie aanvulling op de kurk thermische decoratiematerialen van ons bedrijf.

Kurksprays zijn ook elastisch en zouden geen scheuren veroorzaken. Deze sprays zijn schimmel- en schimmelwerend en zorgen voor extra hygiëne van de wanden. Kurksprays zijn bestand tegen UV-stralen en andere weersinvloeden die de afwerking van de muren kunnen schaden. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en kunnen gemakkelijk worden gebruikt met behulp van een troffel of een traditioneel trechterpistool.

KURK-VERDEDIGING KURK ONTWERPEN

Onze kurkontwerpen zijn innovatieve, milieuvriendelijke en decoratieve coatings gemaakt met waterharsen en kurkinzetten. Ze zijn het meest geschikt voor het creëren van decoratieve effecten. Kurkdesigns kunnen worden gebruikt in combinatie met vele soorten interieurmaterialen zoals pleisters, kunststoffen, hout en metalen, enz. Dit zijn ademende en waterafstotende ontwerpen. Onze ontwerpen zijn eenvoudig en snel aan te brengen. Deze ontwerpen zijn LEED geaccrediteerd en vertonen een uitstekend esthetisch effect.

Onze ontwerpen kunnen worden gebruikt met een verscheidenheid aan creatieve ideeën en zou creëren en prachtige sfeer van het gebied.

KORKRENDER

Gekleurde afwerking kurkspray van kurk en hars op waterbasis, met een hoog warmte-isolerend vermogen, geluidsabsorberend, waterafstotend en ademend. Het is extreem elastisch om te gebruiken op afwerkingsgevels en externe/interne thermische pleisters.

Spuitkurk is een innovatieve gekleurde afwerking, geformuleerd met harsen op waterbasis en kurk. Cork Render cork spray heeft uitstekende eigenschappen op het gebied van warmte-isolatie, geluidsabsorptie, ademend vermogen, waterafstotendheid en elasticiteit. Het is bruikbaar als gekleurde afwerking voor gevels en thermische bepleistering.

Het heeft een uitstekend hechtvermogen op elke soort ondergrond en kan daarom in vele situaties worden gebruikt, zoals hout, metaal, pleisterwerk, kunststoffen, cementgebonden ondergronden, zowel binnen als buiten. Cork Render kurkspray draagt bij aan de thermische en akoestische isolatie van de wanden waarop het wordt aangebracht en het beschermt de structuur tegen de absorptie van door de wind veroorzaakte regen.

Het ademend vermogen maakt de wanden luchtdoorlatend en draagt zo bij aan het inwendige wooncomfort. Door de hoge elasticiteit van het materiaal kan de structuur, afgewerkt met Spuitkurk, scheuren en letsels voorkomen. Spuitkurk is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en kan worden getint met behulp van watergedragen kleuren om aangepaste kleuren te verkrijgen. Spuitkurk is gemakkelijk en eenvoudig aan te brengen met een troffel of een traditioneel trechterpistool.

VOORDELEN Spuitkurk

 • Ecologische en milieuvriendelijke oplossing
 • Ademend
 • Het draagt bij aan de warmte-isolatie van een bouwconstructie
 • Geluidsabsorberend
 • Waterafstotend: het belemmert de wateropname door metselwerk
 • Elastiek: het scheurt niet
 • Het maakt het mogelijk om de gevels te herstellen die scheuren vertonen.
 • Bestand tegen schimmels en zwammen
 • Zoutbestendig
 • Bestand tegen UV-stralen en weersinvloeden
 • Bestand tegen zowel hoge als lage temperaturen
 • Het kan zowel binnen als buiten worden gebruikt