4 voordelen van Home Vochtigheidsregeling
16509
post-template-default,single,single-post,postid-16509,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-14.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

4 voordelen van Home Vochtigheidsregeling

4 voordelen van Home Vochtigheidsregeling

1. Ziektepreventie
Veel voorkomende virussen, zoals influenza, gedijen in drogere omgevingen en kunnen gemakkelijk in de lucht van een huis worden overgebracht. Dit kan resulteren in de verspreiding van verschillende ziekten en nadelige gezondheidseffecten. Wanneer de lucht vochtig is, hebben deze virussen het echter moeilijker om uit te zenden. Gereguleerde en gecontroleerde bevochtiging is de beste manier om uw huishouden te beschermen tegen ongewenste verkoudheden en ziektes, vooral in de winter wanneer de verwarming aan is en normaal de binnenlucht opdroogt. Bovendien kunnen huisdieren zoals honden, katten en papegaaien erg ziek worden van drogere lucht die vatbaar is voor virusoverdracht via de lucht, dus een woonbevochtiger beschermt in wezen iedereen in uw huis tegen schadelijke gezondheidscomplicaties.

2. Stofafscheiding in de lucht
Stof en luchtverontreinigende stoffen zoals schimmelsporen kunnen een breed scala aan problemen ontwikkelen, waaronder allergische reacties en infecties. Dit wordt versneld in huizen met een luchtvochtigheid lager dan 40% RV, en het kan gemakkelijk uitgroeien tot een moeilijk te overwinnen probleem. Door echter altijd een voldoende percentage relatieve vochtigheid te handhaven door het gebruik van een residentiële luchtbevochtiger, worden stof en verontreinigende stoffen op hun weg gehouden. Het bindt in de lucht zwevende deeltjes stevig aan elkaar en zorgt ervoor dat ze neerslaan. Beschouw het vergelijkbaar met het aanbrengen van een schermbeschermer op uw smartphone in een gestoomde badkamer, waar stof en verontreinigende stoffen vallen door een strakkere binding en een zwaarder gewicht om een ​​zuivere en zuivere atmosfeer te creëren. Door de installatie en gereguleerde werking van een residentiële luchtbevochtiger, zoals de RH-serie systemen van Condair, kan dit effect oneindig lang duren, waardoor elk huis een comfortabele en schone omgeving wordt voor mensen met allergieën of mensen die gevoelig zijn voor luchtweginfecties, waaronder huisdieren en kinderen.

3. Voldoende en gereguleerde hydratatie
Een huis met een constant gehandhaafd vochtgehalte van 40-60% RV zorgt voor een goede hydratatie. Dit beschermt tegen beschadiging van huid en haar in de vorm van uitdroging, jeuk, saaiheid en gespleten haarpunten. Afbladderen, barsten en ruwheid worden ook voorkomen in voldoende vochtige omstandigheden. Dit zorgt ervoor dat je huid levendig en gezond blijft en dat haar veel handzamer en sterker is. Als je houten meubels, waardevolle kunstwerken of gevoelige muziekinstrumenten zoals een piano of viool hebt, zal een goede bevochtiging beschermen tegen scheuren, kromtrekken en andere dimensionale veranderingen die door een drogere atmosfeer worden veroorzaakt. Bovendien zullen houten vloeren ook langer in betere staat blijven. Dergelijke producten vereisen een uitgebalanceerd vochtgehalte om hun beoogde vorm en samenstelling te behouden zonder problemen of ongewenste bijwerkingen te ontwikkelen.

4. Zuivere en schone lucht
Wanneer we droge lucht inademen, is het moeilijker om voldoende zuurstof op te nemen en over te dragen aan onze bloedstromen. Dit kan leiden tot verhoogde vermoeidheid en vermoeidheid, evenals verminderde concentratie. Gecombineerd met stof en verontreinigende stoffen in de lucht die gedijen in droge lucht, heb je een giftige leefomgeving die ongemak kan veroorzaken en je ongelooflijk ziek kan maken. Regelmatige keelpijn, hoofdpijn en vermoeide ogen zijn veelvoorkomende symptomen, evenals voortijdige ongemak van de contactlenzen en huidirritatie. Met de installatie en bediening van een woonbevochtiger kan de luchtvochtigheid van een huis nauwkeurig worden gehandhaafd op de juiste niveaus en kan de lucht effectief worden gereinigd door vochtverspreiding en stofbinding. Mensen met ademhalingsmoeilijkheden of ziekten zoals astma zullen veel baat hebben bij een gecontroleerde atmosfeer, en de installatie van een hygrometer en hygrostaat kan helpen om de omstandigheden in elke kamer in uw huis nog beter te bepalen, net zoals bij een thermostaat.

No Comments

Post A Comment